Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra O.H. Design via webshoppen på domænet ohdesign.dk, som ejes af Oliver Hendriksen.
Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og O.H. Design som sælger.
På ohdesign.dk kan du handle med VISA, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Fragt og levering:
Vores normale leveringstid er 5-7 hverdage. Varene leveres med PostNord i tidsrummet 08.00 – 16.00. Der kan IKKE aftales levering på fast klokkeslæt eller i et bestemt tidsrum.
Varene kan også afhentes i butikken på Industriparken 7, 8832 Skals efter aftale.

Bemærk ved levering på privat adresse:
Det er vigtigt at sikre, at fragtmanden kan komme til at aflevere dine varer, så du ikke skal afhente varerne på nærmeste fragtcentral. Vi anbefaler derfor, at du i forbindelse med bestillingen udfylder en alternativ leveringsadresse eller præcist giver besked på, om varerne må stilles på din adresse, selv om ingen træffes hjemme. F.eks i kælderskakt, i garage/carport, hos nabo el. lign. Bemærk dog, at dette sker på eget ansvar. Derfor er levering på alternativ adresse at foretrække, F. eks din arbejdsplads el. lign.
Det fragtgebyr som du betaler ved bestillingen dækker kun én levering, så vær meget omhyggelig med at udfylde afsnittet om levering. Du betaler udelukkende kun vores udgift til PostNord. Bemærk at nedenstående priser udelukkende gælder i Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer.

Fragtpriser:
Fragtprisen er 40 kr. pr. ordre. Gratis fragt ved køb over 500 DKK.
Ingen levering på danske ikke-brofaste øer. Ved ønsket levering på ikke-brofaste øer, kontakt da venligst butikkerne pr. telefon for aftale om levering, da yderligere fragtpris vil blive opkrævet. Vi påtager os IKKE at levere til udlandet, Færøerne og Grønland.

Afhentning:
Ønsker du at afhente din ordre i butikken på Industriparken 7, 8832 Skals, bedes du vælge afhentning som leveringsmetode.

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af O.H. Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
O.H. Design yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.
I tilfælde af, at varer er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om varerne svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til O.H. Design.

Betaling:
I denne shop kan du bestille dine varer online og betale med VISA, MasterCard, Maestro og MobilePay. Dit kort debiteres først efter afsendelse af varen.

Priser:
Alle priser på www.ohdesign.dk - er inkl. moms.
Transaktionsgebyrer tilkommer ved anvendelse af betalingskort.
1,45 % på danske kort
2,75 % på udenlandske kort

Fortrydelsesret:
O.H. Design yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i samme stand, mængde og uåbnet, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer:
Ved kundens returnering af varer til O.H. Design skal dette ske til følgende adresse: O.H. Design, Industriparken 7, 8832 Skals. Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med O.H. Design. O.H. Design accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

Behandling af personoplysninger (persondatapolitik):
Når du registrerer dig på ohdesign.dk, accepterer du samtidig, at vi gemmer dine oplysninger, så vi kan behandle din ordre korrekt og informere dig, hvis uforudsete problemer med din ordre skulle opstå.
For at du kan indgå aftale med os på ohdesign.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Administrativt samt teknisk support-personale ved ohdesign.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på ohdesign.dk er Webmaster Sandra Dyrendal Mønster.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Alle betalinger foregår via en sikker, krypteret forbindelse til vores betalingsgateway ePay. Vi gemmer ikke dine betalingskortoplysninger hos ohdesign.dk.
Du kan altid kontakte ohdesign.dk, såfremt der ønskes yderligere oplysninger om, hvilke data ohdesign.dk bevarer om dig, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret. Det er dit ansvar at medvirke til, at de personlige oplysninger, som ohdesign.dk har registreret om dig, til enhver tid er korrekte, og du skal hurtigst muligt underrette ohdesign.dk, hvis du mener, at ohdesign.dk har registreret forkerte oplysninger om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til O.H. Design via e-mail til shop@ohdesign.dk.
Oplysninger vedrørende dine ordrer opbevares i 5 år. Herefter slettes oplysningerne automatisk, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for O.H. Design, herunder eksempelvis hvis oplysningerne skal benyttes i forbindelse med behandlingen af en anden ordre eller reklamationer.
Oplysninger afgivet til ohdesign.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Kontaktinformation:
O.H. Design
Industriparken 7
8832 Skals
40 11 93 95
Shop@ohdesign.dk
CVR: 41192526

© O.H. Design